Pokreće Blogger.

Tapete - instant put do stliziranog interijera

>> petak, 1. travnja 2011.

Većina nas se sigurno sjeća perioda kad su stanovi našeg djetinjstva bili oblijepljeni tapetama, od ulaza do zadnjeg komadička zida, ali i perioda kad su naše mame gulile te iste tapete sa zidova jer su postale demode i jer je postalo popularno zidove bojiti. Sjećam se i obavezne fototapete u spavaćim sobama, kod mojih roditelja to je bila tropska plaža sa dvije velike palme u lijevom uglu i plavim dubinama more u koje biste se najradije ujutro onako bunovni od sna zaletili. Onda je došlo vrijeme kad sutapete postale omražene i kao što rekoh demode, ostale su dio samo potpuno tradicionalno uređenih interijera.

Ali what goes around comes around, pa su se tako vratile i tapete, baš kao i platforme, široke hlače dubokog struka i ko zna šta sve ne, tako je to sa modom i trendom, ono što smo u jendom trenutku odbacili vrati se samo u nekoj drugoj varijaciji.

Osnovna razlika od uređenja stana tapetama tada i sad je u tome što više nećete oblijepiti cijeli stan tapetom istog uzorka, nego ćete odabranom tapetom naglasiti jedan zid ili dio zida u jednoj prostoriji, povezati dvije prostorije nekim prijelazom, a u treću staviti neku sasvim drugu tapetu.


Iako tamni i jači uzorci tapeta su prvoj meni izgledali jako privlačno, ipak sam shvatila da oni postižu pravi efekt tek u objektima, većim prostorima, odnosno da za svoj stan ipak želim neke sviejtle boje, lagane uzorke, nešto što će tek dati toplinu i odavati mene i moj ukus.

Tapete.ba, Avenzio 2 kolekcija


Avenzio 2: 51, 50 KM
 Tapete koje vi želite možete izabrati na http://www.tapete.ba/ i kupiti preko nekog od njihovih distributera, http://www.tapete.ba/kontakt.php

1 komentari:

Edin,  22. travnja 2011. u 01:37  

Stvarno mi se svidjaju tapete u zadnje vrijeme, morat cu nesto iskombinovati u stanu :)

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP